Back to Question Center
0

Dupi abdi tiasa gancang ngaoptimalkeun Listing Amazon kuring keur kecap konci nyorong sorangan ka luhur searched item?

1 answers:

Lamun hayang nyetél diri nepi ka sukses, Anjeun kedah posisi na ngaoptimalkeun Listing Amazon anjeun kanggo kecap konci target utama (i. e. , Maranéhanana konci tunggal jeung kombinasi lila-buntut nu dipaké pikeun milarian produk pangseringna). Tapi kumaha carana manggihan kecap konci ka katuhu jeung ngaoptimalkeun Amazon Listing cara pangalusna mungkin? Hal éta téh nu loba kawas jeung Search Engine Optimasi (SEO), ngaoptimalkeun Amazon Anjeun Listing anjeun kudu nyokot kecap konci dina paménta pilarian pangluhurna (i. e - ventilatori assiali combattimento tra cani. , Volume pilarian hébat), dina garis kalawan tingkat nyukupan kompetisi keyword (i. e. , Rélatif gampang pangkat keur). Éta naha sateuacan nanaon kudu milih alat keyword katuhu. Jeung handap Kaula bade ningalikeun maneh sababaraha schemes praktis pikeun anjeun ngaoptimalkeun Listing Amazon pikeun konci ka katuhu jeung ngagunakeun alat katuhu ku efisiensi dibuktikeun. Ku kituna, hayu urang delve di!

Mimitian kalayan Google keyword Nu Ngarencana

Sacara serius, alat panalungtikan keyword dasar ieu ogé-apal ku ampir sakabéh SEOs ahli bisa pisan ngabantu anjeun ngaoptimalkeun Listing Amazon pikeun konci ka katuhu. Janten langkung tepat, abdi nyarankeun make keyword Nu Ngarencana Google méméh nanaon sejenna - ngan mun boga big picture of Anjeun konci produk target na frasa pilarian lila-buntut. Cara anu, Anjeun bakal tiasa ngarti kabeh tren global pamakéan maranéhanana - henteu ngan dina Amazon sorangan, tapi ngaliwatan marketplaces sarupa séjénna, kayaning eBay, Walmart, toko Alibaba, jsb.

Optimalkeun Listing Amazon Ngagunakeun Alat Profesional

Saatos saena a big picture of konci target utama anjeun, éta waktu pikeun nguji éta dina peta. Maksad abdi didieu maneh kudu nyokot alat panalungtikan keyword alus husus tailored ngaoptimalkeun Listing Amazon. Diantara batur, abdi tiasa nyarankeun ngagunakeun leuwih handap - KeywordTool. io sarta JungleScout. Kuring geus diuji aranjeunna duanana ngaoptimalkeun Listing Amazon kuring sorangan pikeun kecap konci target utama. Handap hayu urang boga gambaran ringkes keur unggal aranjeunna.

KeywordTool. io

Ieu alat hébat tetep gerak dina kalawan sababaraha pamanggih keyword hébat. Loba keneh kalawan Google keyword Nu Ngarencana, sadaya nu peryogi nyaeta nuliskeun target keyword Anjeun - sarta perlu ditulungan ku daftar masif istilah pilarian patali dipaké ku shoppers live pilari kanggo item nu sami atanapi kategori produk. Naon deui - KeywordTool. io mucunghul janten nyaan hébat, utamana lamun datang ka locating nu kombinasi keyword lila-buntut paling ngajangjikeun. Inget, pilihan autocomplete Amazon urang teu tiasa salawasna mantuan Anjeun sareng ungkapan ieu, éta naha maké alat panalungtikan keyword husus tailored ieu bisa jadi kasalametan nyata pikeun unggal seller pemula dina Amazon.

JungleScout

Jeung didieu urang nuju tungtungna datang ka titik - hal teh nya eta ngayakeun keyword Nu Ngarencana, atawa KeywordTool sabenerna mantuan ngartos meureun hal pangpentingna leuwih aya - persis nu Konci nu leuwih gampang keur ngahasilkeun nu leuwih jualan dina Amazon. Éta naha kuring nyarankeun make JungleScout pikeun ngaidentipikasi kumaha unggul unggal keyword udagan nu tangtu, atawa ekspresi lila-buntut jigana tiasa. Atawa anjeun bisa ogé migunakeun eta ngan pikeun cross-rujukan. Pamustunganana, pikeun nyieun pamariksaan ahir pikeun tiap keyword berpotensi ngajangjikeun jeung ngarasa tangtu naha éta mangrupa must-unggul hiji ngaoptimalkeun Listing Amazon anjeun pasti, atawa teu sakabehna.

December 22, 2017