Back to Question Center
0

Ngagunakeun Scraping Alat Google nimba Data - Semalt Ahli

1 answers:

A wéb scraper mangrupa skrip otomatis nu ngumpulkeun data tina situs statis, sahingga tungtung-pamaké pikeun transformasi informasi diala ka format usable. Memang salah sahiji bisa manggihan informasi wae anjeunna / manehna perlu on web. masalahna nyaeta nimba data dina format nu bisa gampang dimanipulasi atanapi dianalisis.

Google scraping alat

extension scraper Google Chrome mangrupakeun wéb scraping alat nu ngoperasikeun on browser Chrome. Kalawan extension ieu, anjeun teu kudu nyewa rébuan asisten jeung nyalin-témpél eusi tina web sadayana dinten panjang. Pilih target-téks na hayu extension scraper Chrome kana ngalakukeun sésana - patek nautilus replica.

A angka hade Grup warga dianggo nyekel pamaréntahan maranéhna akuntabel ku handap-nyukcruk expenditures maranéhna. extension scraper Chrome ngamungkinkeun aranjeunna tarung pikeun transparansi sarta akuntabilitas ku cara ngumpulkeun data real ngeunaan operasi pamaréntah. Nyalin data ti web ngagunakeun téhnik manual tiasa janten tugas tedious. Jieun kampanye scraping Anjeun efisien ku cara masang ieu extension web scraper kana panyungsi anjeun.

Kumaha masang extension scraper Chrome?

Google extension Chrome scraper mangrupakeun alat scraping web kacida-rengking ditawarkeun haratis di toko web Chrome. Masang scraper ieu dina panyungsi anjeun, klik "Tambahkeun ka Chrome" pilihan ditampilkeun di pojok katuhu luhur browser Chrome Anjeun. Sakali dipasang, alat nu ayeuna kapanggih dina tombol Menu browser anjeun.

Kumaha ngagunakeun alat Google Scraping?

Sababaraha tabel data web bisa ditransfer ti web ka spreadsheets anu bisa dipaké di mangsa. Sanajan kitu, lalaki data tina situs web statis dina format usable merlukeun usaha tambahan. Dina tutorial ieu, tabel ku jaminan na Exchange Komisi Amerika (2015 formulir 20-F) bakal dipaké pikeun ngagambarkeun sabaraha extracts data extension Chrome urang tina kaca web na situs.

Ka nimba data tina situs ngagunakeun Google scraping alat, nangtukeun kaca web bisa scrapped. Dina hal ieu, fokus dina tabel. Pilih barisan bisa scraped tur klik ikon scraper dina sudut katuhu luhur panyungsi anjeun sarta pilih "kerok sarupa. "

Chrome scraper penyuluh baris mindahkeun data scraped kana jandela anyar. scraper Anjeun ogé bakal nangtukeun ngaran kolom tina méja sasari. Pariksa data Disalin pikeun mastikeun yén éta geus appropriately sasari. Klik "Salin kana clipboard" lajeng muka anjeun Microsoft Excel. Nempelkeun data kana spreadsheet anjeun ku ngaklik "Ctrl + V. "

Sateuacan Anjeun analisa informasi dina spreadsheet anjeun, leupaskeun headers kolom kana lokasi bener maranéhna. Pupus kolom kosong dina anjeun Microsoft Excel pikeun ménta data real. Paké Excel urang fungsi jumlah pikeun mastikeun yén jumlah bayaran on lambar anjeun anu bener.

Google scraping alat ngajadikeun latihan pendataan janten langkung diaksés tur leuwih lugas. The scraper naek akurasi ékstraksi web data jeung efisiensi nyadiakeun anjeun kalawan pilihan deui cross-nalungtik nilai Anjeun. Nganggo panungtun luhur-dibahas mun kerok kaca web pamaréntah sarta ménta data real pikeun transparansi.

December 22, 2017