Back to Question Center
0

Nu aya kasalahan paling umum jeung Engine Optimasi A9 Search?

1 answers:

Ieu mungkin sigana kawas euweuh-brainer, tapi shoppers ecommerce bisa manggihan kahayang maranéhna butuh - hijina nalika Listing produk Anjeun ngandung sakabéh istilah panéang nu dipikabutuh raket patalina jeung pamundut pilarian dieusi ku calon nu meuli. Tapi nunjukkeun yen dibagikeun singa urang téhnik optimasi keyword jalan méh sarua, Amazon urang A9 Search Engine Optimasi boga pendekatan pisan béda jeung prosés nu. Sarta eta hartina aya loba remen kajadian kasalahan loba teuing sellers Amazon kénéh teu sadar. Éta naha handap Kaula bade ngabersihan nu misteri sabudeureun A9 Search Engine Optimasi, sarta némbongkeun Anjeun pitfalls paling umum, dina garis kalawan kasalahan kumat dijieun ku loba teuing pangusaha online ngajual produk maranéhanana dina éta pasaran estu rame. Ku kituna, hayu urang delve di!

Amazon urang A9 Search Engine Optimasi

kasalahan Hiji: Backend Search Sarat

hal nyaeta loba teuing sellers dina Amazon yakin yén bagian backend of Listing produk maranéhanana ngandung sesa kecap konci target utama maranéhanana (anu sabenerna gagal pikeun manggihan tempat boh dina judul produk, atawa dina bagian pedaran) nyaeta widang penting sahenteuna keur A9 Search Engine Optimasi. Jeung maranéhna sagala nu sangar salah. Ku kituna, upami anjeun hoyong ngadamel mangpaat pangseueurna ti optimasi keyword anjeun Listing produk Anjeun, di dieu teh jalan katuhu optimizing kaca produk Anjeun (dina urutan turunna tina pentingna):

1) Judul Produk;

2) Daptar Bullet nunjuk;

3) Backend Search Sarat;

4) Pedaran Produk.

Éta deui!

kasalahan Dua: Putting Sagala di Hiji Tempat

Maksud kuring didieu yen diantara kasalahan paling sering jeung A9 Search Engine Optimasi mangrupakeun kaayaan rada umum lamun seller nyimpen dibagikeun singa ngeunaan utama target konci - ngan dina hiji tempat tunggal, tinimbang sanggeus sagalana dipisahkeun kana lima garis. Ieu ngandung harti yén aya teu kudu masihan sagala anu 250 karakter kana sagala widang tunggal, euweuh urusan sabaraha pentingna nu nuju mere ka eta.

Éta naha fokus dina ngan hiji garis saukur hartina Anjeun meureun nuju wasting hiji 80% bagian tina kasempetan keyword sésana.

kasalahan Tilu: Make Kecap Sarua sababaraha kali

Numutkeun Amazon, aya teu kudu jadi gaduh panulisan sagala bagian tina eusi Anjeun, nu geus geus kapanggih dina sagala atribut sejenna Listing produk Anjeun. Ieu ngandung harti yén sagala pamakéan duplicative pikeun konci target utama Anjeun - aya sia tapi wasting yén spasi mulia. Barina ogé, nanganan produk Anjeun Listing optimasi di luhur leuwih akurat tur wijaksana bakal ninggalkeun panto dibuka pikeun lalaki jumlahna gede atawa saestuna tur konci rengking pikeun anjeun kauntungan tina. Nempatkeun saukur, sadaya nu peryogi di dieu téh nyebut unggal keyword target utama ngan sakali (nu bakal cukup, pasti), sarta kalawan bébas ngaléngkah ka ngeusian éta bagian hareup kaca produk Anjeun nu kudu optimasi keur saeusi istilah pilarian persis sasaran.

December 22, 2017
Nu aya kasalahan paling umum jeung Engine Optimasi A9 Search?
Reply