Back to Question Center
0

Dupi anjeun tiasa nyarankeun sagala alus software nyukcruk Amazon AS?

1 answers:

Upama sual anjeun patali persis kana software nyukcruk Amazon AS dina rasa biasa, abdi tiasa ningalikeun maneh ka alat Deliveries pikeun Android. software tracking Amazon AS Ieu bisa ngalacak sagala Kotamadya Sukabumi Anjeun - saukur jeung betah. Perkara teu dimana kamungkinan Anjeun tiasa di momen - kabeh kudu anu saukur pikeun input ID pangiriman jeung pariksa kaluar kamajuan pengiriman barang na sarta lokasi nu sabenerna - windows server cheap.

Di antara sisi neneng teh Pangiriman alat tracking Amazon AS, Abdi hoyong nyorot mangpaat utama di handap Kuring geus ngarasakeun paling sadaya:

  • Trace - lamun anjeun diantara mitra logistik Amazon urang, tracing iket kalayan bantuan Google Maps nya sadia sacara standar.
  • Sync - fungsi layanan sinkronisasi mantuan kuring pisan lamun kuring dipaksa pikeun berpungsi dina sababaraha alat.
  • bewara Latar - aya teu kudu tetep di Deliveries salawasna muka. Aya pilihan hébat pikeun nampa iber a unggal waktu robah status kiriman.
  • Optimasi - alat ieu kabukti jadi well-dioptimalkeun pikeun tablet. Kuring diusahakeun eta on smartphone kuring teuing - na aya euweuh masalah eta, abdi ngarasakeun hiji set full-gajih fungsi - sagampil lamun kuring anu ngajalankeun eta dina komputer desktop kuring.
  • Widget - ieu nice jeung pisan gunana pikeun nambahkeun widget pikeun gambaran rusuh tanpa muka aplikasi nu - ngan dina layar utama kuring.

fitur ieu mucunghul janten pohara kapaké pikeun kuring salaku pikeun pamaké bébas. Ngabejaan ka Anjeun kaleresan, abdi teu gaduh hiji kasempetan pikeun nyobaan Vérsi pro na. Jalma nyebutkeun yén lamun mésér deui, anjeun moal ukur meunang sababaraha fungsi tambahan, tapi meunang leupas kaluar pamadegan Iklan bangor sakali jeung sakabeh. Dina waktu nu sarua, bakal aya sababaraha pilihan keur nyieun husus tambahan sadia kana pameseran Anjeun.

Tur upami Anjeun salah geus tetep museurkeun, didieu anu fungsi utama datang jeung Deliveries Pro (tangtu, luyu jeung pamekar software):

  • Advanced pilihan singkronisasi nu digawekeun ku sababaraha rekening duanana dina Amazon sorangan, kitu ogé di eBay.
  • Cukup-mode setelan na Iklan bébas versi.
  • téma aplikasi ngaropéa Béda sadia di aksés kabuka.
  • basa A bit leuwih didukung ku versi mayar.
  • Jeung loba pangaturan genah séjén.

The Pangiriman Amazon AS aplikasi nyukcruk kabukti bener mangpaat keur kuring, utamana nalika kuring diperlukeun pikeun nyingkronkeun sababaraha rekening seller kuring dina Amazon na eBay. Henteu weruh lamun maranéhna pinuh-gajih dibayar Vérsi estu nu mangpaat, tapi kumaha bisa kuring ngomong pasti - versi bébas maranéhanana kabukti cukup mantuan keur kuring poho ngeunaan widang naon waé mess kalawan nyukcruk sababaraha Kotamadya Sukabumi - sakali jeung sakabeh.

December 22, 2017