Back to Question Center
0

Dupi aya fakta saeutik-dipikawanoh ngeunaan ranking dina Amazon nu bisa ngahalangan ayaan kuring?

1 answers:

Sumuhun, abdi terang sababaraha fakta saeutik-dipikawanoh ngeunaan ranking dina Amazon nu teuing mindeng teken hiji garis antara hiji kasuksésan bisnis stunning sarta kagagalan lengkep dina éta pasaran rame. Maksad abdi kaayaan rada umum mun anjeun bisa jadi ngagunakeun kecap konci target utama pikeun produk Anjeun Listing optimasi moal pinuh neuleu. Atawa, upamana nalika nu nuju sabenerna gagal pikeun meunangkeun sakabeh produk Listing dioptimalkeun jalan katuhu, utamana ngaliwatan widang keyword-berorientasi paling husus. Kabéh nu hirup dicokot babarengan teu ukur bisa nyegah anjeun ti lalaki nu deserved ranking dina Amazon, tapi sabenerna bisa kos maneh lalulintas web nyata, sarta pamustunganana - jualan net leuwih aya. Ku kituna, di handap Kaula bade ningalikeun maneh ka pitfalls utama pikeun anjeun ulah aranjeunna, atawa sahenteuna gancang neangan sagalana disaluyukeun ambéh sagala pangaruh négatip potensi ranking anjeun dina Amazon bakal minimal.

Fact 1: Algoritma A9 Amazon urang nilik Judul sakumaha keyword Lapang

Loba teuing sellers dina Amazon yakin yén putting kecap konci anu sarua duanana dina judul produk maranéhanana sarta widang backend keyword téh kudu mangrupa. Tapi maranéhna sagala nu sangar salah. Naha? Kantun sabab algoritma internal Amazon urang méré cocok pasti mun unggal keyword individu kapanggih dina judul produk Anjeun atawa nguap dina widang keyword - jeung pamadegan diketik dina kotak search ku shoppers live. Sarta maranéhanana akrab jeung SEO nyaho eta ogé: ngagunakeun duplikat téh boro hal positif mang.

Fact 2: Judul Produk na keyword Widang Kagungan Sarua Beurat

Ieu mangrupa tipu daya lega katempo nalika urang masihan pasti leuwih beurat utamana kana judul produk, rada sagala widang séjén atawa bagian dina Listing produk maranéhanana. Tapi kabeneran aya yén tag judul bener nyekel leuwih beurat - tangtu, lamun dititénan dina panon ti search engine Google. Sarta ieu teu merta hartosna yén hal anu sarua kudu bener ngeunaan ranking dina Amazon. Jalma anu nganggap sami ngeunaan produk Listing optimasi dina Amazon aya lepat teuing.

Fact 3: frasa Long-Tail moal Badé Naha pikeun keyword Widang

Hayu urang nyanghareupan eta - ranking pilarian A9 algoritma Amazon urang geus pernah pilari naon baé pasti frase cocok. Kanyataanna, gawéna ku ngagabungkeun kecap ukur individu ku kituna aya teu kudu runtah spasi Listing produk Anjeun ku cara nuliskeun kecap-terusan. Gantina yen, Anjeun kukituna hadé ngan meunang leupas tina sagala duplikat teras nahan sesa kecap konci kana, urutan bersih & jelas logis. Cara eta, anjeun bakal boga kamar pasti badag ditinggalkeun pikeun locating konci target Anjeun séjén.

Fact 4: Stemming, Tanda koma jeung Plurals Do Matéri

Amazon urang A9 manten akun pikeun stemming. Maksad abdi kaayaan nalika anjeun tiasa nyandak hiji akar kecap tur saukur nambahan variasi ending béda mun eta. Contona, "diet," "diets," "dietary," jeung saterusna. Ku kituna, unggal jalma variasi keyword bakal dianggap salaku istilah pilarian individu séjén. Sedengkeun pikeun koma na sigana wae lain hartina baca - Amazon saukur ignores kabeh. Éta naha aya teu kudu runtah waktu anjeun dina naon baé Manipulasi leuwih aya - aranjeunna saukur ngagaduhan euweuh pangaruh arah ranking anjeun dina Amazon.

December 22, 2017
Dupi aya fakta saeutik-dipikawanoh ngeunaan ranking dina Amazon nu bisa ngahalangan ayaan kuring?
Reply