Back to Question Center
0

Kumaha carana ngaronjatkeun jualan Amazon kuring pangkat pangalusna cara mungkin?

1 answers:

Amazon katelah ecommerce panglegana tur teundeun-pengiriman barang platform bisnis kalawan leuwih 80 juta pamaké aktip nyieun purchases poéan dina éta pasaran estu rame. Tur ayeuna teh geus well-dipikawanoh yen aya tilu faktor utama - relevansi, laju konversi, kitu ogé otoritas produk - nu bisa ningkatkeun rank jualan Amazon Anjeun. Ku kituna, di handap Kaula bade ningalikeun maneh kumaha Nyiar rank jualan Amazon Anjeun pikeun dua faktor kahiji - produk relevansi halaman sarta optimasi laju konversi - Cara pangalusna mungkin.

Page Produk

Produk relevansi jeung konci pilarian shopper meureun unsur utama nu drive kasuksésan komérsial anjeun leuwih aya. Ku kituna, saméméh lain nanaon, anjeun tiasa gancang ningkatkeun Amazon jualan rank liwat kaca produk optimasi. Di dieu dalapan aspék utama bisa napel dina preeminent pentingna ka: Judul produk (tempat pangalusna pikeun nyimpen konci target utama Anjeun dina urutan turunna tina pentingna maranéhna), titik bullet (ieu dimaksudkeun pikeun nerangkeun fitur primér sarta kauntungan produk on diobral, dina garis kalawan muterna sababaraha kecap konci nu penting leuwih ti dinya), pedaran produk (timer explanatory, éta sabenerna euweuh tapi pérsi nambahan tina bagian luhur), merk sarta produsén (tiasa mantuan Anjeun ngadominasi hiji pilarian ngaran merk persis sasaran), spésifikasi (biasana nyertakeun informasi teknis utama, kayaning ukuranana produk, beurat, tanggal produksi, warna, jsb. ), Kategori jeung subcategory (pastikeun nu nuju putting produk Anjeun kana kategori katuhu, sabab loba jelema anu neangan item maranéhna kudu utamana ku kategori produk), istilah pilarian backend (sawah ieu kawih ka datang hirup, sahingga Related kudu turun aya ukur keur kaperluan optimasi), URL (URL produk anu dipaké ku Amazon algoritma rank jualan keur nangtukeun relevansi of Listing produk Anjeun ka set tangtu tina istilah pilarian).

Laju Konversi

Salaku I geus ngomong, laju konversi luhur anjeun boga, anu Chances hadé tina lalaki luhur jualan Amazon pangkat Listing produk anjeun bakal boga. Nempatkeun saukur, laju konversi tinggi hartina produk Anjeun kamungkinan papanggih paménta jeung mawa kapuasan customer. Cara anu, éta mungkin méré spur kana interest shopper jeung Nyiar artos Amazon sorangan saperti kieu: jualan (dina Komo, produk kalawan laju pangluhurna jualan suksés poéna sok rengking ngadeukeutan ka luhureun SERPs nu), ulasan customer ( hal paling kritis didieu teh jumlah ulasan customer positif kapanggih handap tawaran jualan anjeun), eupan balik (ngajaga hiji aktivitas séhat jeung inquiries customer sarta méré jawaban ajakan ka unggal sual bisa mangaruhan poténsi konversi anjeun dina jalan sorangan), gambar produk ( teu kudu disebutkeun yen gaduh set gambar alus tina ukuran katuhu sarta kualitas anu alesan sejen pikeun tiap nganjang mésér sareng anjeun), harga (tangtu, nu nuju teu dimaksudkeun pikeun gabung perang harga dina Amazon, tapi maturan bener tag harga kalapa téh salah sahiji komponén penting dina kasuksésan komérsial anjeun leuwih aya), tetep waktos na bounce laju (dua metrics ieu ogé bisa ningkatkeun rank jualan Amazon anjeun, sarta lamun laju mumbul Anjeun nembongan hiji poe aya teuing tinggi - m aybe éta waktu pikeun anjeun ningali balik strategi anjeun ayeuna kan?).

December 22, 2017
Kumaha carana ngaronjatkeun jualan Amazon kuring pangkat pangalusna cara mungkin?
Reply