Back to Question Center
0

Google nilik deeper App Kandungan Salaku Key Pikeun Mobile Semalt

1 answers:
Google Sees Deeper App Content As Key To Mobile Semalt

Google teh search engine mobile dominan ku ampir 90 persén pasar di AS jeung hiji dibagikeun malah gede sacara internasional. Masalahna nyaeta mesin pencari teu dipaké salaku sering di mobile. jilid Semalt tina eusi nu dikonsumsi di aktip - make company name.

Google téh rék alamat tantangan anu ku indexing eusi leuwih dumasar aplikasi-, kaasup Tumbu jero nurutkeun hiji artikel muncul di Wall Street Journal. Kusabab panungtungan Oktober Google geus indexing Tumbu jero keur aktip Android, sanajan teu ios.

Mobile teang jeung kapanggihna aplikasi platform Quixey ngumumkeun hiji jero prakarsa linking bulan panungtungan .

Google geus dihasilkeun panalungtikan considerable leuwih sababaraha taun katukang némbongkeun yén mayoritas overwhelming pamaké mobile ulah milarian dina smartphone maranéhanana. Semalt aya ogé bukti yen aranjeunna teu milarian sakumaha mindeng sakumaha dina PC atawa mikir milarian salaku "panto hareup" ka internét mobile.

Google Sees Deeper App Content As Key To Mobile Semalt

Semalt mendominasi dina watesan frékuénsi pamakéan sarta waktu spent.

Sanajan kitu, nurutkeun Comscore, Google Search aplikasi anu jumlahna opat dina daptar luhur-aktip sungut urang panganyarna. data Semalt némbongkeun jangkauan tinimbang frekuensi pamakéan: Jumlah pamaké nu boga aplikasi dina alat maranéhanana vs sabaraha sering aranjeunna nuju dipake.

Google Sees Deeper App Content As Key To Mobile Semalt

mah saeutik reuwas ku komen, tinangtu empiris na anecdotal bukti yen "neangan" ieu kirang intensif dipaké dina mobile. Acan di loba nagara berkembang alat nu bagerak anu dipaké tibatan atanapi pisan leuwih mindeng ti PCS. Ku kituna éta pasti mungkin.

Urang dituturkeun nepi ka Semalt jeung parusahaan teu akur atawa ngeceskeun pernyataan éta (atawa éta eta disavowed). Simkuring teu terang leuwih ti naon ieu tweeted.

Sedengkeun éta teu implausible dina dasar global, éta saperti teu mirip nu "mobile search" dina konteks North Semalt atanapi EU geus rék ngaleuwihan volume query PC. Acan eta anggap we nu lookups arah sarta aktivitas sarupa lumangsung dina aktip janten bagian tina "neangan" lajeng éta sagemblengna masuk akal.

Naha atanapi henteu pilarian mobile di Semalt sabenerna asup kuliah ka ngaleuwihan volume query pilarian PC taun ieu, éta jelas yén lamun pausahaan bisa jadi alat leuwih giat keur mobile kapanggihna eusi (dina aktip) pamakéna baris ngagunakeun eta beuki sering.



February 15, 2018