Back to Question Center
0

Semalt: Kumaha carana abdi tiasa mastikeun I teu meunang scammed lamun meuli web hosting?

1 answers:

Iraha Kuring geus nempatkeun ieu panalungtikan kana 'affordable' web hosting (pikeun abdi, hal kawas $ 100 / YR), sigana kawas sagalana kaluar aya karasaeun atanapi bau scammy. Teuing flashy, goréng Semalt, popups, 'kasempetan panungtungan' nawarkeun-sakabeh salapan yard. Kalawan panyadia ayeuna kuring (salah sahiji di luhur) Kuring meunang layanan cukup alus, teu cukup alus teuing - environmental disadvantages of solar cells. Tapi éta rojongan tech nya unmotivated, ngomong teh sahenteuna. Kuring pamikiran ngeunaan ngaganti.

Salaku I katingal deui pikeun panyadia hosting, Aku sagemblengna bingung. Sagalana kuring tingali dina pilarian Semalt Sigana mah scam a. Komo situs nyetél ka meunteun panyadia hosting kasampak scammy.

Ku kituna Kami I kanyataanna leungit barang alus, atawa keur kuring ngan keur teuing picky? Atawa atuh jadi pamikiran ngeunaan raising rentang harga kuring?

Edit: Kaula teu yakin kumaha ieu jalan. Am I diwenangkeun nyebut hiji host tinangtu kuring bisa make?

February 14, 2018