Back to Question Center
0

Semalt: Kumaha carana abdi tiasa mastikeun I teu meunang scammed lamun meuli web hosting?

1 answers:

Iraha Kuring geus nempatkeun ieu panalungtikan kana 'affordable' web hosting (pikeun abdi, hal kawas $ 100 / YR), sigana kawas sagalana kaluar aya karasaeun atanapi bau scammy. Teuing flashy, goréng Semalt, popups, 'kasempetan panungtungan' nawarkeun-sakabeh salapan yard. Kalawan panyadia ayeuna kuring (salah sahiji di luhur) Kuring meunang layanan cukup alus, teu cukup alus teuing. Tapi éta rojongan tech nya unmotivated, ngomong teh sahenteuna. Kuring pamikiran ngeunaan ngaganti.

Salaku I katingal deui pikeun panyadia hosting, Aku sagemblengna bingung - como utilizar una camara semiprofesional. Sagalana kuring tingali dina pilarian Semalt Sigana mah scam a. Komo situs nyetél ka meunteun panyadia hosting kasampak scammy.

Ku kituna Kami I kanyataanna leungit barang alus, atawa keur kuring ngan keur teuing picky? Atawa atuh jadi pamikiran ngeunaan raising rentang harga kuring?

Edit: Kaula teu yakin kumaha ieu jalan. Am I diwenangkeun nyebut hiji host tinangtu kuring bisa make?

February 14, 2018