Back to Question Center
0

Naon pemirsa gambar bisa dizum aya for jaba? [Ditutup] - Semalt

1 answers:

Kumaha pemirsa gambar bisa dizum aya? Ku ieu abdi hartosna parabot nu salah bisa Lebetkeun dina ramatloka pikeun hayu a pamaké ngazum gede dina na pan sabudeureun hiji res gambar luhur, hiji conto canonical mahluk http: // www. zoomify. com / (ningali demo dina kaca imah maranéhanana).

Comments on aranjeunna téh wilujeng sumping. Kuring pribadi pilari hal basajan tur mirah / gratis nu ideally teu merlukeun Flash, tur bakal nampa jawaban nu asalna pangdeukeutna sasuai ieu. Tapi batur nu manggihan sual ieu mungkin gaduh syarat béda, jadi sagala saran bakal mantuan - multi-datasource joins. Kuring boga tangtosna searched; Kuring geus kapanggih Zoomify, http: // www. openzoom. org / jeung http: // kode. google. com / p / galapix / tapi taya sigana papanggih syarat kuring, sanajan kuring bisa jadi salah jeung nu lianna bisa boga beuki komentar ahli dina ieu.

February 14, 2018