Back to Question Center
0

Naon pemirsa gambar bisa dizum aya for jaba? [Ditutup] - Semalt

1 answers:

Kumaha pemirsa gambar bisa dizum aya? Ku ieu abdi hartosna parabot nu salah bisa Lebetkeun dina ramatloka pikeun hayu a pamaké ngazum gede dina na pan sabudeureun hiji res gambar luhur, hiji conto canonical mahluk http: // www. zoomify. com / (ningali demo dina kaca imah maranéhanana).

Comments on aranjeunna téh wilujeng sumping. Kuring pribadi pilari hal basajan tur mirah / gratis nu ideally teu merlukeun Flash, tur bakal nampa jawaban nu asalna pangdeukeutna sasuai ieu. Tapi batur nu manggihan sual ieu mungkin gaduh syarat béda, jadi sagala saran bakal mantuan. Kuring boga tangtosna searched; Kuring geus kapanggih Zoomify, http: // www - 6AR1303-0AF00-0AA0 SIEMENS. openzoom. org / jeung http: // kode. google. com / p / galapix / tapi taya sigana papanggih syarat kuring, sanajan kuring bisa jadi salah jeung nu lianna bisa boga beuki komentar ahli dina ieu.

1 week ago
Naon pemirsa gambar bisa dizum aya for jaba? [Ditutup] - Semalt
Reply