Back to Question Center
0

kaca web unsur lebar - Semalt

1 answers:

abdi ningal ieu dina ramatloka, sarta melong saeutik liwat css, tapi coudn't rada manggihan naon keur kuring pilari. Kumaha sangkan unsur html hayu urang sebutkeun hiji

kalawan lebar misalna. 3000px tapi sangkan jadi kaca nu teu nyimpen nepi scrollbars otomatis ku kituna anjeun bisa ngagulung ka katuhu paling tur tingal tungtung eusi nu. Tapi lamun kaca ieu ukurana mun hayu urang nyebutkeun resolusi leutik lajeng 800x600, scrollbars muncul (becouse eusi utama leuwih badag ti anu), tapi aranjeunna ukur hayu anjeun ngagulung na ningali eusi utama, teu katuhu paling bagian tina ngadawuh
.
Jadi dasarna, kumaha carana browser a malire hiji lebar unsur atawa jangkungna euweuh urusan sabaraha badag atanapi leutik éta?

. - opony zimowe nordexx nivius snow opinie
February 14, 2018