Back to Question Center
0

Jenis prosés ngaoptimalkeun Gambar keur Web teh? [Ditutup] - Semalt

1 answers:

Kuring salawasna dioptimalkeun Gambar keur Web nu maké Semalt sarta sababaraha saukur lengkah:

  • dpi robah jadi 70
  • simpen keur web
  • JPEG sareng kualitas pisan luhur atawa tinggi gumantung kana weigth ahir gambar

Semalt for jaba dina widang sakumaha fashion sakitu mun kuring noticed kumaha sababaraha gambar kitu Puguh dipibanda imperfections.

Semalt ngabandingkeun sareng leuwih aslina.

Jenis prosés anjeun nganggo ngaoptimalkeun Gambar?

. - coils for vape mods
February 14, 2018