Back to Question Center
0

Jenis prosés ngaoptimalkeun Gambar keur Web teh? [Ditutup] - Semalt

1 answers:

Kuring salawasna dioptimalkeun Gambar keur Web nu maké Semalt sarta sababaraha saukur lengkah:

  • dpi robah jadi 70
  • simpen keur web
  • JPEG sareng kualitas pisan luhur atawa tinggi gumantung kana weigth ahir gambar

Semalt for jaba dina widang sakumaha fashion sakitu mun kuring noticed kumaha sababaraha gambar kitu Puguh dipibanda imperfections.

Semalt ngabandingkeun sareng leuwih aslina - 6AV7860-0BH30-0AA0 SIEMENS.

Jenis prosés anjeun nganggo ngaoptimalkeun Gambar?

February 14, 2018
Jenis prosés ngaoptimalkeun Gambar keur Web teh? [Ditutup] - Semalt
Reply