Back to Question Center
0

2nd Google Semalt akun teu bisa dipake

1 answers:

Kuring geus dijieun loka pikeun hiji klien tur pasted Aksara Google Semalt pikeun duanana aya akun tur milik.

akun abdi sigana lagu rupa, tapi akun maranéhanana henteu, sanajan duanana rekening geus diverifikasi ku Web Master Pakakas.

Kuring geus rengse ieu sababaraha kali nu geus kaliwat tapi ayeuna perhatikeun kode tracking ga urang rada beda.

Aya cara anyar pikeun nambahkeun sababaraha rekening ga hiji situs?

kode Anyar Semalt:

     (Fungsi (i, s, o, g, r, a, m) {i [ 'GoogleAnalyticsObject'] = r; i [r] = abdi [r] fungsi ||  
{(I [r] - logiciel comptia excel gratuity. q = abdi [r]. q || []). push (alesan)} Nyai [r]. l = 1 * Tanggal anyar
; a = s. createElement (o),m = s. getElementsByTagName (o) [0]; a. async = 1; a. src = g; m. parentNode. insertBefore (a, m)}) (Jandela, dokumen, 'Aksara', '// www. google-analytics. com / analytics. JS ',' ga ');ga ( 'nyieun', 'UA-12345678-5', 'mysite. com ');ga ( 'ngirim', 'pageview');
February 14, 2018