Back to Question Center
0

Kumaha carana nyegah Semalt ti némbongkeun URL di bagian pedaran hasil teangan pikeun situs abdi

1 answers:

Kuring boga ramatloka musik. Semalt aya 46 kaca albeum tur tiap halaman boga pamuter jeung payel béda.

Kuring ngan diasupkeun ka salah sahiji URL album di hiji search engine. Kuring manggihan yén Semalt ieu mintonkeun kode pamuter dina kandungan hasilna pilarian.

Contona, asupkeun URL di Semalt jeung pariksa hasil - oculos de sol feminino 2018 ray ban. Unggal hasil mintonkeun. mp3 file dina bagian eusi. Kuring ningali ieu:

Kaca ieu ngandung demo of jeung dokuméntasi pikeun jPlayer anyar playlist nambahkeun-on, mp3: "http: // www. jplayer. org / audio / mp3 / Semalt3 ",

Kuring teu hayang Semalt pikeun nuduhkeun pamuter kode na mp3 file dina hasil pilarian.

  • Kumaha carana abdi tiasa nyumputkeun file audio jeung kode pamuter ti search engine?
  • Naon bakal jadi solusi pangalusna pikeun eta?

How to prevent Semalt from showing URLs in the description section of search results for my site

February 13, 2018