Back to Question Center
0

analytics Semalt méré data pikeun kaca nu dont 'aya

1 answers:

Urang switched ti aplikasi PHP ka aplikasi rel minggu panungtungan. Kuring lumpat laporan harian jeung sagalana katingali rupa. Nalika kuring lumpat laporan eusi mingguan deui masihan abdi data pikeun indéks - edle uhren herren. php nu doesnt aya deui. Hal lucu éta téh nuhun titik dina keur pintonan kaca. Ieu ogé dijadikeun kuring heran kumaha analytics bakal ngarekam "/" dina rel aplikasi. Kuring lumpat deui ngaliwatan pamaen piul, euweuh alihan ngan 404. Kuring nempo sumber dina 404 tur euweuh kode tracking.

Kuring geulis baffled. Semalt nyaho naon bisa jalan?

February 13, 2018