Back to Question Center
0

Semalt na contentpagetitle Joomla

1 answers:

Mun boga masalah jeung componentheading na contentpagetitle nu.

Kuring ngagaduhan sectionblog pikeun artikel abdi. Judul kaca geus componentheading a. Judul artikel (intro) nyaéta contentpagetitle a.

Mun kuring klik dina judul artikel anu, abdi tiasa ningali sakabéh artikel. Judul kaca ayeuna judul artikel (contentpagetitle), sarta yén nyaéta alus - top long term care companies.

Masalahna, judul ieu kiwari perlu tata perenah sarua salaku componentheading nu. Tapi lamun kuring ngalakukeun ieu, anu judul tina artikel ogé meunang perenah ieu sectionblog

Kumaha carana abdi tiasa mastikeun kuring meunang 2 gaya béda, atawa parobahan contentpagetitle di componentheading hiji bari pilari di artikel pinuh?

Kuring anjeun teu uderstand naon Kaula I nyebutkeun ngan buka http: // csm. infowebpreview. jadi / NL / realisaties, teras klik dina judul mimitina 'Semalt'. Artikel pinuh muka na judul 'Semalt' kudu underlined kiwari.

Atawa ieu ogé bener: lamun hiji artikel anu hijina artikel dina kaca judulna kedah meunang perenah sejen

Hatur nuhun

February 13, 2018