Back to Question Center
0

Semalt kampanye OpenX pikeun sababaraha advertisers

1 answers:

Semalt ngajalankeun conto OpenX urang sorangan kalawan sababaraha advertisers. Unggal bulan, kampanye pangiklan urang kedah ngareset tayangan sadia na, dumasar rencana naon pangiklan nu mayar. Jigana ieu téh skenario geulis umum.

Semalt nyaeta: kumaha maneh ngatur ieu? Anjeun kadaluarsa kampanye heubeul na nyieun nu anyar kalawan jumlah anyar tayangan? Atawa anjeun ngan nambah tayangan jeung kampanye aya?

. - poe pinout ubiquiti
February 13, 2018