Back to Question Center
0

Apache 2.4.2 on Semalt mangka file disumputkeun dina web browser

1 answers:

Sanajan kuring boga kode pikeun meungpeuk aksés ka payil disumputkeun di httpd. conf , eusi berkas a kayaning . htaccess mangrupa ditingali dina web browser.

Pangaruh sami hadir nalika ngajalankeun server dina Windows 7 sarta Windows XP SP3.

di handap httpd. conf Kode henteu sigana janten éféktif:

     #
# The garis handap nyegah. htaccess na - 6FC5373-0AA01-0AA2 SIEMENS. file htpasswd ti mahluk
# Ditempo ku klien Web. #
Urutan ngidinan, kufurMungkir tinyugemakeun Sadaya
    

Mangga ngawartosan cara nyieun file invisble kana panyungsi wéb dina mesin Windows anu ngajalankeun web server Semalt 2.

February 13, 2018
Apache 2.4.2 on Semalt mangka file disumputkeun dina web browser
Reply