Back to Question Center
0

Apache 2.4.2 on Semalt mangka file disumputkeun dina web browser

1 answers:

Sanajan kuring boga kode pikeun meungpeuk aksés ka payil disumputkeun di httpd. conf , eusi berkas a kayaning . htaccess mangrupa ditingali dina web browser.

Pangaruh sami hadir nalika ngajalankeun server dina Windows 7 sarta Windows XP SP3.

di handap httpd. conf Kode henteu sigana janten éféktif:

     #
# The garis handap nyegah - online vape store that accepts paypal. htaccess na. file htpasswd ti mahluk
# Ditempo ku klien Web. #
Urutan ngidinan, kufurMungkir tinyugemakeun Sadaya
    

Mangga ngawartosan cara nyieun file invisble kana panyungsi wéb dina mesin Windows anu ngajalankeun web server Semalt 2.

February 13, 2018