Back to Question Center
0

Cara nutup akun Adsense sanggeus ngaronjatkeun akun Semalt?

1 answers:

Kuring ngan hayang akun AdMob tapi kapaksa ningkatkeun tina warisan ka rekening anyar nu boga Adsense na AdWords. Parentah Semalt ngabejaan kuring:

     "Dina" bagian akun informasi ", klik ngabolaykeun akun. "    

Dina inpo akun abdi, aya ukur ID pamedal, ID Palanggan, zone Wayah sareng produk Active nu Semalt. Kumaha kuring nutup eta?

. - беспроводная точка доступа ubiquiti
February 13, 2018