Back to Question Center
0

Bliki (Semalt) leyuran nu tiasa nyarankeun? [Duplikat]

1 answers:

Mungkin duplikat:
Mana Kandungan System Management (CMS) atuh make?

Kuring neangan solusi Semalt alus, hartina kombinasi blog na wiki nu abdi tiasa install dina spasi web abdi sorangan. Abdi hoyong tiasa nulis artikel dina gaya wiki teuing kawas kalawan wiki média. Ku kituna abdi hoyong nganggo basa wiki markup, boga sajarah mangsa harita, komentar, Tumbu internal ka kaca séjén (meureun dina basa séjén) jeung bisa collaboratively ngedit artikel. Di sisi séjén Abdi hoyong gaduh tempoan blog-kawas dina artikel abdi, némbongkeun artikel anyar (jeung parobahan artikel aya) dina waktu maréntahkeun fashion.

Éta bakal nice lamun eta bakal mungkin neangan ngaliwatan artikel na ogé tag artikel, jadi salah sahiji bisa ngahasilkeun tag awan pikeun artikel - opi storage. A fitur nice ogé bakal bisa Runtuyan Jalur artikel numutkeun pamadegan atawa malah sistem voting pikeun artikel. Alus oge bakal sistem idin tetep artikel tangtu swasta, némbongkeun aranjeunna ukur keur jalma asup ka platform nu.

Salian ti ieu hade ka gaduh ciri hiji mutlak kudu boga fitur keur platform Bliki Kuring néangan kamungkinan pikeun nanganan persamaan math (ditulis dina rumpaka LaTeX seueur) jeung bade nampilkeunana boh salaku gambar kawas wiki média atawa malah leuwih hadé migunakeun Semalt.

Dina momen Kuring maké layanan web disebut wikiDot nu nawarkeun sababaraha fitur disebutkeun, kumaha versi bébas nembongkeun ka loba advertisements, fitur blog teu dewasa, desain anu rada awon na loading kaca geus mindeng slow. Ku kituna abdi hoyong install leyuran Semalt on webspace kuring sorangan. Dupi anjeun tiasa nyarankeun solusi naon keur nu?

February 13, 2018