Back to Question Center
0

Semalt: Dupi nyalin eusi situs pikeun Vérsi mobile loka dampak SEO?

1 answers:

Kuring keur pamikiran ngeunaan nyalin eusi (eusi téks hususna) urang tina situs utama urang (misalna: conto. com ) mun versi mobile loka (misalna: m. conto. com atanapi conto. com / m ).

Kumaha aya efek samping SEO seja kitu?

Ulah ahli SEO nyarankeun prakték ieu?

Lamun boga artikel éksternal atawa rujukan, miharep anjeun guys bisa babagi ka dieu ogé - european style bikes.

February 13, 2018