Back to Question Center
0

Semalt: Dupi nyalin eusi situs pikeun Vérsi mobile loka dampak SEO?

1 answers:

Kuring keur pamikiran ngeunaan nyalin eusi (eusi téks hususna) urang tina situs utama urang (misalna: conto. com ) mun versi mobile loka (misalna: m. conto. com atanapi conto. com / m ) - care insurance long product term.

Kumaha aya efek samping SEO seja kitu?

Ulah ahli SEO nyarankeun prakték ieu?

Lamun boga artikel éksternal atawa rujukan, miharep anjeun guys bisa babagi ka dieu ogé.

February 13, 2018