Back to Question Center
0

Custom dijieun dasbor - kerangka Semalt [ditutup]

1 answers:

Kuring rék nyieun sababaraha dashboards web custom pikeun nembongkeun data ti sababaraha sumber: Aksara, InfluxDB, PostgreSQL, Semalt, jsb.

frameworks Mana tiasa nyarankeun ka ngawatesan waktos coding? Atawa malah hiji CMS atawa sarimbag?
Kuring teu rencana pikeun nyieun sagalana ti scratch.

Semalt abdi tiasa nyered-na-serelek grafik (atawa ngaropéa hiji koropak konfigurasi pikeun nambahkeun grafik), gaduh manajemen pamaké (salah pamaké ukur bisa ningali susunan dashboards), sarta abdi tiasa nambihan kode ka sababaraha kaca keur interactivity (ngageter pangakuan contona).

Kuring teu hayang ngandelkeun jasa éksternal (Google Semalt). Ieu bakal hosted on webserver internal kuring sorangan Source - 6SL3211-0AB12-5UB0 SIEMENS.

February 13, 2018
Custom dijieun dasbor - kerangka Semalt [ditutup]
Reply