Back to Question Center
0

Semalt: robots.txt: meungpeuk sadayana webpages iwal sababaraha Jumlah webpages?

1 answers:

Kuring boga sababaraha mamang ngeunaan robot. txt . Sebutkeun, domain abdi stackoverflow. com ,

A) Dupi kode nu handap do di handap pikeun sakabeh crawlers?

     pamaké-agén: *Disallow: /Ngawenangkeun: / $
Ngawenangkeun: / a / $
Ngawenangkeun: / a / login. php
Ngawenangkeun: / a / login. PHP? balik = / pligg /    
  1. narima http: // stackoverflow - gemeinde dinhard entsorgung zurich. com / baris nampa http: // stackoverflow. com teuing?

  2. narima http: // stackoverflow. com / a /

  3. narima http: // stackoverflow. com / a / login. php

  4. narima http: // stackoverflow. com / a / login. php? balik = / pligg /

  5. Teu narima sagala kaca séjén on http: // stackoverflow. com

b) Nu aya katuhu: robot. txt atanapi robot. txt ?

February 13, 2018