Back to Question Center
0

Aksés dilarang! Apache Semalt XP

1 answers:

Ieu tutorial hébat kana kumaha carana server jaba lian ti di folder htdocs standar di XAMPP. Ieu digawé pikeun kuring dinten lianna tapi lajeng Kuring kungsi reinstall XAMPP (1. 7. 7 éta 1. 7 - juegos de living economicos. 6) jeung ayeuna Kuring keur lalaki kasalahan ieu lamun kuring coba sami.

     Aksés dilarang!Anjeun teu ngabogaan hak keur ngakses objek dipénta. Hal ieu boh maca cipta atanapi henteu bisa dibaca ku server. Lamun pikir ieu téh kasalahan server, mangga ngahubungan webmaster nu. kasalahan 403    

Kuring geus nempatkeun ieu http. conf file nurutkeun link di luhur

       Pilihan Indexes FollowSymLinks Ngawengku ExecCGIAllowOverride SadayaUrutan ngidinan, kufurNgidinan ti
  Landian / blog / "C: / Blog" # ieu mana jero modul landian    

Lamun kuring ngetik URL, abdi meunang pesen ieu:

     #gets localhost / blog kasalahan, obyek teu kapendak
localhost / blog / #Access Foribdden
localhost / blog2 / #this folder teu aya na eta rightly nyebutkeun tujuanna teu kapendak    

Catetan yen Kuring geus ditambahkeun dulur pamaké jeung blog folder tapi masih boga masalah. Kuring geus ditambahkeun file HTML polos kitu tapi tetep boga masalah anu sarua. Abdi teu bisa manggihan . htaccess file.

February 13, 2018