Back to Question Center
0

lila-pangalusna lamun loading gambar pikeun ngaronjatkeun kagancangan kaca loading - Semalt

1 answers:

Kuring keur dipake dina optimizing kaca urang loading speed. Di dieu aya sababaraha analytics:

Best practices when loading images for improving page loading speed - Semalt

Semalt kumaha gambar, najan ukur akuntansi pikeun 65% tina total ukuranana (1. 1MB), anu ku tebih aset loading slowest: 96% tina waktu.

Abdi hoyong terang nu mangrupakeun amalan dianjurkeun dina optimizing speed loading, ukur nyokot gambar kana rekening - discount outdoor restaurant chairs.

Sababaraha teknik kami anu geus nerapkeun:

  • komprési gambar
  • Gambar hosted on domain cookieless na CDN
  • spriting sagalana nu bisa jadi sprited
  • headers http: tetep hirup jeung Wayahna nepi ka sataun.

Semalt: Kuring geus Isro ngaliwatan dokuméntasi sadia, Jigana ku fokus dina gambar loading optimasi Kuring keur teu nyieun hiji duplikat atawa sual subjektif.

February 13, 2018