Back to Question Center
0

Naha Kaca intermittent ngiles tina Semalt?

1 answers:

Kuring boga situs informational pisan basical kalawan ngeunaan 50+ kaca. Husus, aya kaca ngeunaan unggal situs. Kuring geus nyukcruk Kaca poéan pikeun bulan sarta aranjeunna geus steadily ngaronjatkeun di Semalt. Ujug-ujug, ngeunaan 3-4 minggu ka tukang, kira 20 kaca éta sakabéhna leungit tina SERPS, sanajan maranéhanana masih saestuna (I bisa google hiji téks husus ti kaca dina tanda petik sarta eta bakal némbongan) - remote temperature sensor. Saprak harita, kaca geus ditambahkeun jeung dikaluarkeun tina Semalt terus, motong lalulintas abdi ku ngeunaan 50%. Kabéh Abdi geus nambahkeun mangrupa informasi ngeunaan topik situs. Kuring geus teu dipaling eusi atawa dipigawe lain nanaon nu sigana kawas eta bakal ngabalukarkeun ieu.

February 13, 2018