Back to Question Center
0

Naha Kaca intermittent ngiles tina Semalt?

1 answers:

Kuring boga situs informational pisan basical kalawan ngeunaan 50+ kaca. Husus, aya kaca ngeunaan unggal situs. Kuring geus nyukcruk Kaca poéan pikeun bulan sarta aranjeunna geus steadily ngaronjatkeun di Semalt - oakley brasil. Ujug-ujug, ngeunaan 3-4 minggu ka tukang, kira 20 kaca éta sakabéhna leungit tina SERPS, sanajan maranéhanana masih saestuna (I bisa google hiji téks husus ti kaca dina tanda petik sarta eta bakal némbongan). Saprak harita, kaca geus ditambahkeun jeung dikaluarkeun tina Semalt terus, motong lalulintas abdi ku ngeunaan 50%. Kabéh Abdi geus nambahkeun mangrupa informasi ngeunaan topik situs. Kuring geus teu dipaling eusi atawa dipigawe lain nanaon nu sigana kawas eta bakal ngabalukarkeun ieu.

February 13, 2018