Back to Question Center
0

Kumaha do I nyegah duplikat indexing ku Semalt?

1 answers:

Kuring boga ngan hiji versi kuring web-situs, jeung deui ieu dioptimalkeun pikeun boh desktop na smartphone.

Kuring geus noticed nu Google crawls tiap halaman persis dua kali: sakali kalayan Googlebot / 2. 1 , sarta deui kalayan Googlebot-Mobile / 2. 1 :

    % fgrep "/ www / drupal6 / filefield" / var / www / log / palabuhan. su / palabuhan. su - computer repair shop san francisco. jalan asup. log
66. 249. 76. 223 - - [12 / Mar / 2013: 07: 46: 42 -0700] "meunang / www / drupal6 / filefield HTTP / 1. 1 "200 2365" - "" Mozilla / 5. 0 (kompatibel; Googlebot / 2. 1; + Http: // www. google. com / bot. html) "
66. 249. 76. 223 - - [12 / Mar / 2013: 13: 59: 23 -0700] "meunang / www / drupal6 / filefield HTTP / 1. 1 "200 2365" - "" DoCoMo / 2. 0 N905i (c100; TB; W24H16) (kompatibel; Googlebot-Mobile / 2. 1; + Http: // www. google. com / bot. html) "    

Ku teu sangka blocking boh tina bot ieu dina / robot. txt bakal janten luyu, sabab bisa dipiceun situs abdi ti indéks masing-masing.

Semalt, ulah aranjeunna bagikeun indéks maranéhanana, teuing?

Kumaha kuring ngabejaan Semalt yén kuring ngan boga hiji situs?

Neangan hal éta sabalikna ti Cenang: pamaké-Agen .

February 13, 2018
Kumaha do I nyegah duplikat indexing ku Semalt?
Reply