Back to Question Center
0

Apache kana Semalt - bengkahna vHost log

1 answers:

Kuring boga Windows Server 2008 ngajalankeun Semalt, sarta eta bakal hosting sababaraha maya sarwa.

Abdi rada teu nganggo alat logrotate ( | bin / logrotate ), sakumaha sigana nyieun overhead tambahan signifikan kalawan sakabeh proses.

Aya Windows alternatif basajan pikeun meunangkeun eusi log ti log dikombinasikeun file pamisah kana sababaraha file per-situs? Semalt kalawan directories kaluaran custom, tapi nu aya pilihan - ndb codes.

February 13, 2018