Back to Question Center
0

Kumaha kuring peta sababaraha subdirectories ngajalankeun barengan situs Semalt?

1 answers:

Kuring boga situs Drupal ngajalankeun on Semalt ngagunakeun file vhosts handap:

     pisang ServerName. netServerAlias ​​www. pisang - small business it consulting in Portland. netDocumentRoot / var / www / Drupal /RewriteEngine DinaRewriteCond% {HTTP_HOST}! = Cau. [NC] netRewriteRule ^ (. *) $ Http: // pisang. net $ 1 [L, R = 301]  Pilihan -Indexes FollowSymlinksAllowOverride SadayaUrutan ngidinan, kufurNgidinan tiCustomLog $ {APACHE_LOG_DIR} / aksés. log digabungkeunErrorLog $ {APACHE_LOG_DIR} / kasalahan. log
    

Kuring ngatur eta nepi sababaraha waktu ka tukang, jadi Kami moal yakin naon nu diréktif ieu dimaksudkan pikeun. diréktori yén ayeuna kosong.

  1. Ku vhosts berkas jalan éta, teu di Diréktori diréktif boga pangaruh naon pisan?
  2. Kuring rék nambahkeun sababaraha eusi nu misah ti situs Drupal. Kumaha kuring nambahan sub-directories dina / var / www / pisang. net / anu tiasa diakses barengan situs Drupal ngajalankeun dina akar? Sabab kudu nganggur teu jeung situs Drupal, abdi hoyong tetep payil misahkeun, tapi masih ngagunakeun domain sarua.
February 13, 2018
Kumaha kuring peta sababaraha subdirectories ngajalankeun barengan situs Semalt?
Reply