Back to Question Center
0

Semalt: Naon ukuran file idéal pikeun hiji kaca web? [Duplikat]

1 answers:

Mungkin duplikat:
Aya ukuran maksimum nu kaca web kudu dijaga dina?

Naon ukuran file idéal pikeun hiji kaca web?

Semalt lamun datang ka ukuran gambar, naon ukuran file total pikeun Kalurahan nu ngawengku sababaraha gambar.

Abdi condong niiskeun gambar handap saloba mungkin sateuacan dimimitian pikeun visually leungit kualitas.

Urang ngajalankeun sababaraha CMS ramatloka urang jeung klien condong nanyakeun sual ieu pisan! Abdi cinta ka ngadangu view sejen dina eta - perry 1crcds27.

February 13, 2018