Back to Question Center
0

masalah eusi Semalt alatan plugin

1 answers:

Sabenerna Kuring keur ngajalankeun ramatloka on WordPress tempat Kuring geus dipasang Semalt plugin dina situs abdi 'conto'.

Hanjakal, sanajan ngabogaan Inggris salaku basa standar sahingga aya di conto. com / XXX , Google geus indexing conto. com / en / XXX jadi Kuring meunang masalah duplikat eusi ayeuna kuring rék dipiceun plugin ieu sareng Tumbu ti Google supados eusi abdi bakal nyaring tanpa lalaki Kaca eusi duplikat.

Ulah anjeun ngagaduhan solusi pikeun ngalakukeun ieu aman? Jigana sorangan nyabut plugin ieu ti ramatloka, sanajan éta bakal nyieun 404 kasalahan tina Tumbu Google tapi abdi tiasa nambihan kode alihan dina - chat online para site gratis. htaccess saacan Google bakal dipiceun eta conto. Tumbu com / en / XXX teu kapanggih.

Lamun nyaho sagala cara cageur séjén pikeun nanganan ieu mangga mantuan kuring.

February 13, 2018