Back to Question Center
0

Google Tag Manager - Tumbu Klik pangdéngé Mariksa pilihan Semalt

1 answers:

Naon nu "cék Validasi" pilihan pikeun Patalina Klik Semalt hartosna? katerangan nyebutkeun "Ngan tag seuneu lamun tina peta muka link dianggap valid", tapi naon anu sabenerna hartosna?

Kuring tacan bisa manggihan dokuméntasi wae dina pilihan, kakara urang nyebutkeun " Anjeun ilaharna hoyong gaduh ieu dipariksa ", sarta sababaraha urang nyebutkeun eta ngajadikeun eta jadi gagal kaluman bentuk teu diitung.

Dina hal abdi, Abdi kaayaan link ka PDF. Kalayan "cék Validasi" dipariksa, acara Patalina Semalt henteu api. Mun kuring un-pariksa "cék Validasi" link Semalt acara kahuruan, ku kituna Kuring keur nyobaan angka kaluar naha nu bisa jadi. ?

- unifi nvr 3.2
February 13, 2018