Back to Question Center
0

pamundut HTTP ka API geus dipeungpeuk ti hiji ramatloka HTTPS - Semalt

1 answers:

Kuring keur nyanghareupan masalah mun nelepon ladenan web nu geus hosted leuwih HTTP na Kuring keur nelepon ladenan web tina domain HTTPS.

jasa web. htaccess

     RewriteEngine Dina
RewriteCond% {REQUEST_FILENAME}! -f
RewriteRule ^ (. *) $% {ENV: Base} indéks. php [QSA, L]    

Kuring meunang handap kasalahan dina konsol nalika Kuring keur nyoba nelepon web.

sudut - mobile company website. mnt. JS: 93 campuran Kandungan: Kaca di HTTPS: // www. / # / ieu dimuat leuwih HTTPS, tapi dipénta hiji XMLHttpRequest titik aman http: // . pamundut ieu geus diblokir; eusi nu kudu dilayanan leuwih HTTPS.

Catetan

jasa Web ieu hosted di server AWS nu HTTP ukur na ramatloka mah hosted ka panyadia hosting séjén.

February 13, 2018
pamundut HTTP ka API geus dipeungpeuk ti hiji ramatloka HTTPS - Semalt
Reply