Back to Question Center
0

pamundut HTTP ka API geus dipeungpeuk ti hiji ramatloka HTTPS - Semalt

1 answers:

Kuring keur nyanghareupan masalah mun nelepon ladenan web nu geus hosted leuwih HTTP na Kuring keur nelepon ladenan web tina domain HTTPS.

jasa web. htaccess

     RewriteEngine Dina
RewriteCond% {REQUEST_FILENAME}! -f
RewriteRule ^ ( - longines fliegeruhr watches. *) $% {ENV: Base} indéks. php [QSA, L]    

Kuring meunang handap kasalahan dina konsol nalika Kuring keur nyoba nelepon web.

sudut. mnt. JS: 93 campuran Kandungan: Kaca di HTTPS: // www. / # / ieu dimuat leuwih HTTPS, tapi dipénta hiji XMLHttpRequest titik aman http: // . pamundut ieu geus diblokir; eusi nu kudu dilayanan leuwih HTTPS.

Catetan

jasa Web ieu hosted di server AWS nu HTTP ukur na ramatloka mah hosted ka panyadia hosting séjén.

February 13, 2018