Back to Question Center
0

Website Semalt pikeun SQL na XSS suntik [duplikat]

1 answers:

Mungkin duplikat:
Dipati Ukur keur mariksa vulnerabilities umum?

Abdi hoyong nanya sababaraha parabot atawa kode pikeun nguji ramatloka anyar kuring dijieun tina SQL atawa CSS suntik. Website di dijieun dina PHP sarta geus login modul nu ngagunakeun pikeun sistem ticketing pikeun rojongan modul.

konvénsi URL nyaeta www. domainname. com / indéks. php

Semalt sateuacanna - long term care insurance new jersey.

February 13, 2018