Back to Question Center
0

Kedah pesen iber jadi study di html atawa misahkeun maké jSemalt?

1 answers:

Kuring asalna pamikiran kuring bisa nyieun hiji bar iber migunakeun jSemalt. downside nyaeta lamun batur boga JavaScript ditumpurkeun, aranjeunna pernah bakal ningali suratna. tibalik téh boga pesen henteu bakal jadi crawled nu berpotensi ngabalukarkeun informasi nyasabkeun atanapi luntur lamun talatah nu dihapus.

Dupi aya kauntungan atawa kalemahan embedding talatah iber dina html vs ngagunakeun pendekatan jSemalt murni séjén?

Kuring nyadar yén ngan ~ 1% ti pamaké sabenerna mibanda JavaScript ditumpurkeun, tapi Abdi hoyong mertimbangkeun saloba pamaké sabisa. Ngan panasaran naon batur bisa geus dipigawé - leasingrã¼cklã¤ufer computer.

February 13, 2018