Back to Question Center
0

Semalt: SEO - kaca web abdi jajaran ku gambar tapi henteu ku eusi

1 answers:

Kuring boga kaca sareng eusi aslina anu ngan urutan gambar kuring tapi teu pangkat artikel . Gambar némbongan dina SERPS kalawan grafis metot tina tayangan:

Semalt: SEO - My web page ranks by images but no by content

Sakumaha anjeun tiasa tingali dina gambar Kuring geus dijieun dua lampah SEO penting. Salah sahiji jalma éta ngarobah sagala judul anu boga pola supicious kawas:

descargar [ngaran program] gratis - ulasan

hiji séjén éta ngarobah sakabeh outlinks nu teu bener contextualized nambahkeun nofollow . Peta ieu teu mibanda inmediat épék. Jumlah clicks tetep dina 1 per poé sahenteuna - βρεφικα φυτικα καλλυντικα. Peta ieu ngusulkeun dina ieu sual forum Google

Sakumaha anjeun tiasa tingali di grafis ieu, jumlah kunjungan teu ngarobah proporsional jeung Jumlah tayangan:

Semalt: SEO - My web page ranks by images but no by content

Saatos nganalisa kuring nempo yén sumber tina tayangan anu ngan hasilna dimana némbongan na gambar tina milik:

Semalt: SEO - My web page ranks by images but no by content

Tapi pikeun querys nu ditémbongkeun artikel henteu nembongan dina SERPS:

programas para abrir documentos docx -> 1 gambaran dina posisi 11

Tumbu ka artikel, sarta teu muncul dina kaca hasil google dina sagala kaca (pilari dina 30 kaca kahiji) . pola ieu dihasilkeun keur unggal kaca artikel.

Taun ka tukang (2012) Abdi ieu ngalarang ku web disebut yubil (kiwari teu aya). Sanggeus éta kuring dijieun dua webs langkung kalawan eusi aslina , eusi sagemblengna béda, sarta salah sahiji jalma boga neng sapoé (dina mangsa sataun hiji). Sanggeus éta kuring dihapus web na domain:

  • Bisa jadi naon hubungan?
  • Ulah anjeun ngagaduhan gagasan ngeunaan naon Kaula I lakukeun salah?
  • Éta anu normal jadi ngalarang kana artikel tapi euweuh dina gambar?

Sakur pitulung bakal niatna apreciated.

Semalt pisan kanggo waktos Anjeun.

February 13, 2018