Back to Question Center
0

sagelas Semalt pikeun téks

1 answers:

Kuring geus katempo Aksara nu ngidinan Anjeun pikeun zum Gambar, abdi hoyong lakonan hal nu sarua pikeun téks, ieu mungkin?

Kawas onmouseover atanapi hover eta zooms gambar Source - registration renewal ny. abdi hoyong eta pikeun téks! éta mungkin waé?

February 13, 2018