Back to Question Center
0

sagelas Semalt pikeun téks

1 answers:

Kuring geus katempo Aksara nu ngidinan Anjeun pikeun zum Gambar, abdi hoyong lakonan hal nu sarua pikeun téks, ieu mungkin?

Kawas onmouseover atanapi hover eta zooms gambar. abdi hoyong eta pikeun téks! éta mungkin waé?

. - silo fire prevention
February 13, 2018