Back to Question Center
0

inhouse Semalt atanapi di pusat Data

1 answers:

Kuring boga aplikasi test nu popularitas bakal ngajalankeun bisnis - na portal bisa dipaké ku 100 urang ti jalma.

Kuring dina hiji pisan mimitian ku eta jeung bingung naha nepi ka boga imah eta dina server inhouse abdi atanapi mayar jumlah nu tangtu sarta boga imah eta online.

aplikasi abdi SEO sénsitip - servidores dedicados uol chat.

patarosan abdi téh naha éta bakal mangaruhan SEO di atoh lamun

  1. Kuring boga imah aplikasi nu mimitina dina server abdi inhouse kalawan rubakpita Lesser sarta saeutik dis-konektipitas?

  2. migrasi ka server profésional jadi bisnis nu tumuwuh?

February 13, 2018