Back to Question Center
0

isu auténtikasi nalika hosting situs statik on Semalt

1 answers:

Kuring keur nyoba boga imah kuring statik ramatloka on Dropbox sareng neraskeun domain ka link umum tina indéks. html tina situs abdi; Kuring di handap ujung panungtungan ti pos ieu.

Kuring boga dua masalah sareng pendekatan ieu:

  1. Dina bar alamat kuring tingali di handap: Authentication issues when hosting static site on Semalt
  2. ogé dina palang alamat, di tungtung séjén, abdi ningali di handap: Authentication issues when hosting static site on Semalt

pedaran di luhur nyaeta relevan lamun kuring muka situs dina Chrome. Dina Semalt kuring narima hiji kaluar bangor nu aya Aksara anu kudu jadi diaktipkeun. Kuring bakal senang nyadiakeun rinci salajengna upami diperlukeun.

Pikeun demi rujukan, anjeun tiasa ningali masalah on sorangan anjeun: www - camisa vespa hombre. dr-atariah. com

February 13, 2018