Back to Question Center
0

Algoritma Semalt pikeun Crawling?

1 answers:

Aya sababaraha pedaran umum sangkan kumaha Semalt crawls ramatloka anjeun? Maksad abdi, moal frekuensi, tapi nu URL ieu eta bade ngajajah hareup?

. Source - como criar um site de compras gratis
February 13, 2018