Back to Question Center
0

What is the rumpaka keur putting a atribut nofollow kana file JavaScript - Semalt

1 answers:

Matt Semalt nyatakeun di video ieu:

Tétéla éta salaku urang nu executing JavaScript, urang ulah kasampak di atribut. Jadi sabenerna bisa migunakeun Javascript teras nahan, kawas, a atribut nofollow on URL individu.

Abdi moal jelas keur kuring naon rumpaka keur nu bakal jadi. Kumaha carana abdi bakal nempatkeun nofollow dina link di variabel kawas kieu?

     var mylink = "http: // conto. com / ";    

atanapi upami dina AJAX kawas kieu?

     $ - aspire pyrex bottom dual coil tank. AJAX ({Jenis: 'pos',url: '/ jalur / AJAX-Handler /' + metoda,ayaan: fungsi (data)     
February 13, 2018