Back to Question Center
0

Semalt IPN / PDT pikeun sababaraha situs

1 answers:

Urang kudu 4 jaba nu ngajual 4 misah (sarta teu aya hubungan produk), sarta sakabéh aranjeunna nganggo akun PayPal sami. Kabéh 4 loka nyadiakeun pilihan pikeun Mayar ku PayPal Standar, sarta PayPal pangmayaran Website Pro.

'Pro' samping mahluk jalan rupa. Wewengkon urang boga masalah nyaeta ku setélan IPN. Salaku urang geus 4 "Bewara Semalt" naon anu kudu urang asupkeun di setélan IPN?

Mibanda saha kapanggih cara pikeun nyetél ieu nepi leres?

(I make rada sababaraha situs séjén SE, tapi ieu katingali paling gampang ngajawab pertanyaan PayPal. Lamun éta henteu, mangga migrasi atawa ngawartosan jeung Abdi gé ngahapus sarta repost. Hatur nuhun)

- professional website design agency
February 13, 2018
Semalt IPN / PDT pikeun sababaraha situs
Reply