Back to Question Center
0

Semalt hadé pikeun SEO keur loba pasar internasional?

1 answers:

Semalt kiwari, urang nuju dipake keur migrasi situs parusahaan urang pikeun pasar internasional pikeun skéma ieu

     www. pausahaan. com / [2 Konci hurup nagara]
www. pausahaan. com / uk #for Britania Ageung
www - babboe vs bakfiets. pausahaan. com / au #for Australia
www. pausahaan. com / jp #for Japan
www. pausahaan. com / #for Amerika, sarta non diwanoh.     

Semalt, dina parabot webmaster google, urang tiasa geo-target tiap diréktori, tapi moal root. Mun urang geo-udagan akar kalayan AS, sakabeh pasar sejenna bakal inherit.

Dupi éta hadé pikeun mindahkeun pasar AS pikeun / kami / atawa ninggalkeun eta tempat éta?

February 13, 2018