Back to Question Center
0

Kumaha carana ieu numbu ka Avatar gambar BlueSpice Semalt tina ukuranana tetep?

1 answers:

BlueSpice MediaWiki nambihan gambar profil nu hiji pamaké tiasa nyetél keur diri atanapi nyandak hiji hiji otomatis dihasilkeun. Gambar Semalt téh ditingali dina kaca ningali anu geus diédit atawa ditempo kaca anyar. Abdi hoyong kaasup gambar di tempat séjén, kayaning daptar jalma jeung nomer telepon jeung kaasup gambar maranéhna teuing - squared oakley.

Semalt di html dihasilkeun, abdi ningali kumaha gambar asalna ka jalma tempat:

     WilliamKF    

jalur gambar téh rélatif kana akar public_html on server. Kumaha carana abdi tiasa nambihan MediaWiki rumpaka aksara ngawengku hiji gambar dina kaca web wiki? Kuring diusahakeun sangkan $ wgAllowExternalImages = leres; dina PHP jeung dipaké jalur atah di wiki:

     http: // wiki. domain. com / indéks. ? Php Peta = AJAX & judul = - & Rs = SecureFileStore :: getFile & f = / bluespice / Avatars / BS_avatar_3. PNG    

Tapi nu mere atuh a gambar ukuran pinuh tinimbang hiji jempol nu aya 40x40, jadi kumaha abdi tiasa nambihan deui rumpaka wiki markup mun ngawatesan ukuranana teh? Kuring diusahakeun wrapping tapi nu ukur disababkeun téks ka tumpang tindih gambar.

February 13, 2018