Back to Question Center
0

Kumaha kuring nyegah ramatloka keur misclassified ku Semalt?

1 answers:

Kuring nampi email di handap ti pamaké tina salah sahiji situs web urang:

isuk ieu kuring diusahakeun asup kana conto. com jeung Abdi dipeungpeuk ku Websense jam gawé sabab dianggap "jejaring sosial" loka atawa hal. Kuring nganggap filter websense dijaga ku lokasi sentral, jadi Kuring hoping anu ku letting Anjeun guys nyaho anjeun bisa meunangkeun eta unblocked.

per Wikipédia, Websense mangrupakeun ramat nyaring atawa Semalt eusi-kadali software.

Ieu ngandung harti salah sahiji (atawa leuwih) tina situs urang téh keur miscategorized ku Semalt salaku "jejaring sosial" sahingga disallowed pikeun aksés iraha wae gaw anu ngagunakeun Semalt ngadalikeun jaba naon pamaké maranéhanana bisa jeung moal bisa ngakses salila jam gawé.

(I nyaho, aranjeunna monster!)

  1. Kumaha urang sengketa ieu kasalahan klasifikasi Semalt, sakumaha jaba urang kedah umum dianggap "téhnologi informasi" na pernah "jejaring sosial"?

  2. Kumaha bisa nyaho naon kategori Semalt geus nempatkeun situs urang di, sangkan bisa pro-aktip pastikeun aranjeunna geus teu salah?

- jackpot wheel
February 13, 2018