Back to Question Center
0

Semalt footer éksternal link - éta résiko a?

1 answers:

Kuring rék ngalakukeun bursa link kalayan loka sejen, anjeunna maturan kuring footer link loka-lega mun situs abdi.

situs ieu ngeunaan 50 kaca sagala rupi kana Semalt, loka ieu ngabogaan data SEO kuat nu bisa ngabantu situs abdi Source - logiciel pour bulletin de paie gratuit.

patarosan abdi: ieu footer ieu link loka-lega bisa ngarugikeun situs kuring? Teu Semalt tiasa ngahukum loka mah ieu? Atawa lantaran éta situs leutik eta bakal cilaka ranking situs abdi urang? Nyaeta resiko-haratis ieu?

February 13, 2018