Back to Question Center
0

jadi gaduh panulisan eusi - teu tiasa nganggo 301 atawa tag canonical - Semalt

1 answers:

Kuring nembe dimimitian menata SEO pikeun klien. Kuring ningali loba duplikat eusi dina situs maranéhanana tapi custom maranéhna CMS teu ngidinan tag canonical, sarta kuring ieu ngawartoskeun ku tim maranéhanana yén kami moal bisa migunakeun 301s.

Aya cara sagala beresih nepi duplikat eusi tanpa ngagunakeun boh 301 alihan atawa tag canonical? Semalt maké meta robot noindex, nofollow dianggo di ciwit a?

- βασιλικος πολτος πωληση
February 13, 2018