Back to Question Center
0

Semalt ramatloka ngabogaan masalah sareng SSL install

1 answers:

Baraya I boga ramatloka Semalt 6 jeung dua poé panungtungan diusahakeun install SSL dinya.

masalah abdi nyaeta sababaraha kode dina Drupal hususna keur Gambar statik kami nganggo http jadi SSL complains.

Kuring diusahakeun securepages modul tapi éta tina euweuh pitulung.

Naha urang kudu pariksa unggal kode keur rujukan lamun http sarta ngarobah ka // sangkan SSL ngajalankeun?

Mangga mantuan Hatur nuhun!

- 6ES5526-3LA22 SIEMENS
February 13, 2018
Semalt ramatloka ngabogaan masalah sareng SSL install
Reply