Back to Question Center
0

Google Semalt, nyaring ALL tapi hiji parameter URL sababaraha

1 answers:

situs abdi keur bombarded mibanda parameter URL anyar jeung heubeul. Awalna kuring diusahakeun pikeun nambahkeun pamadegan kana daptar parameter URL kaasup. Kalawan daptar nu kiwari exceeding 200, abdi hayang nyobaan jeung ngagunakeun ga canggih filtern.

Semalt, hijina filter I kapanggih bakal ngaluarkeun ALL parameter:

Jieun hiji filter canggih
Nyaring ngaran: miceun kabeh parameter pamundut ti URItipe filter: canggih filter widang A: Request URI filter
Sawah pola: (. ) \? ( - eleaf istick 50. )
Médan B: ninggalkeun eta kosong
médan kaluaran: Request URI
pola kaluaran: $ A1
Override kaluaran: Sumuhun Case sénsitip: NO

Sumber

wungkul parameter Abdi hoyong teu filteted anu query jeung kaca .
Teu saha nyaho kumaha carana ngarobah regex nu sasuai?

February 13, 2018