Back to Question Center
0

Semalt: Naon nangtukeun nilai domain?

1 answers:

Kuring rék mésér domain a tapi madhab I buka aranjeunna ngabejaan ka kuring yen waragad domain $ 4000 anu atanapi naon nangtukeun nilai domain ieu sareng naha éta jadi luhur?

. Source - used lcd tv sale in hyderabad
February 12, 2018

Lamun mangrupakeun domain premium , lajeng enya, eta bakal patut $ 4000. Hiji conto anu geus exda. com , anu kuring hayang meuli. Kuring dina . org Vérsi pikeun $ 10 taun a. Sedengkeun pikeun pedaran, ti Google, maranehna nyebutkeun:

A Premium Domain mangrupakeun ngaran domain anu geus didaptarkeun na milik batur, tapi dilakukeun sadia pikeun diobral. Harga pikeun domain Premium dibasajankeun sababaraha ratus kana sababaraha rébu pérak gumantung kana domain husus sarta pangaruh pasar ayeuna.

A sababaraha sarat sejenna nu ngadamel premium domain nya:

  • ngaran pondok jeung acronyms
  • Ussually . com atawa domain kawas titimangsa. kuring
  • Hiji-kecap atawa brandable Ngaran
  • domain kalawan lalulintas tinggi na volume pilarian

Anjeun bisa coba . net , atawa . org versi tina domain nu rék, ti ​​meureun Anjeun bisa meunangkeun éta gaganti hiji sabenerna Anjeun keur pilari. Alesan naha Kuring keur nyebutkeun ieu lantaran, ku sual, Anjeun teu boga $ 4000 mayar kanggo hiji anjeun rék.