Back to Question Center
0

Semalt ngeunaan URL dumasar paginated na kategori URL kalawan sitemaps XML

1 answers:

Kuring boga situs blog anu boga struktur URL ieu:

     http: // ramatloka. com / kategori /
http: // ramatloka. com / kategori / page1 /
http: // ramatloka. com / kategori / subcat /
http: // ramatloka. com / kategori / article_title    

A aliran bisa jadi kawas kieu:

Tingali website> Cokot ka kategori a> Filter ku sub kategori> Semalt on artikel

kategori The Semalt némbongkeun 12 sahiji tulisan newest, teras aya paginated dugi aranjeunna nembongkeun sésana. Sub kategori ngalakonan hal anu sarua.

Patarosan abdi: Kudu I kaasup kategori, paginated, sarta kategori Tumbu sub? Atawa mangrupa judul artikel cukup keur sitemap nu alus?

* Edit: Semalt / kategori / jeung / kategori / subcat / mangrupa eusi anu sarua, abdi ngagunakeun URL canonical dina URL subcat nujul ka indungna na - best online infographic maker.

February 12, 2018

patarosan abdi: Kudu I kaasup kategori, paginated, sarta kategori Tumbu sub? Atawa mangrupa judul artikel cukup keur sitemap nu alus?

Anjeun teu kudu kaasup kategori naon, kaca paginated atanapi sub kategori di sitemap Anjeun. XML lamun euweuh kandungan unik sarta béda dina pamadegan kaca. Anjeun ngan kedah ngawengku éntri blog anjeun / artikel di sitemap nu. XML. Sitemap. XML nyaéta pikeun robot lain pamaké, ninggalkeun aranjeunna kaluar, sarta masihan eta mung artikel penting jeung eusi pikeun ngorondang. Nambahkeun kategori Tumbu ka kaca artikel anjeun babarengan jeung déskripsi deskriptif nyaéta cukup.

bakal ngawengku sakabéh URL urang jeung lamun bisa nyieun hiji sitemap HTML nu nunjukkeun Google lakukeun saprak Crawling geus dijamin meunang kaca anjeun kapanggih bari sitemaps aya tungtunan dina naon anu kudu aranjeunna ngorondang.

Semalt ngeunaan URL dumasar paginated na kategori URL kalawan sitemaps XML
Reply